HÍREK / NEWS

'F' Litter

2019.02.15

Április végén várható az új alom, előjegyzést még felveszünk az alábbi elérhetőségek bármelyikén!

Kennelünkben két kisfiú keresi még gazdádját testvéreik már elmentek ők is szeretnének új családjukkal karácsonyozni. Szeptember 18-án születtek. Gyönyörű fehér gombócok gyerek mellett szocializálódnak tanulják a szobatisztaságot.
Az ár a komplett oltási programmal és törzskönyvvel, mikrochippel valamint kiskönyvvel értendő.

'E' ALOM MEGSZÜLETETT 2018. szeptember 18-án. KISKUTYÁKÉRT LEHET JELENTKEZNI AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEK BÁRMELYIKÉN! 2 KISFIÚ KERESI SZERETŐ CSALÁDJÁT!

Elvihető kiskutyák július 5-énszülettek. Törzskönyves és chippes apróságok oltási programjuk kész. Várják szerető családjukat. Érdeklődni az alábbi elérhetőségek bármelyikén lehet. Vagy az űrlap kitöltésével.

Kennelünk névadó szukájának legutolsó alma lesz ez és utána megkezdi hosszú nyugdíjas éveit...! Szepetember elején fognak megszületni a picik és majd karácsonykor kerülhetnek új családjukhoz. Előjegyezni az alábbi elérhetőségek bármelyikén lehet.

Két hónaposak lettek a 'D' alom csöppségei. Ők keresik még szerető gazdijukat! Elvihetőek szeptemberben lesznek. Érdeklődni az alábbi elérhetőségek bármelyikén lehet.

Elérhető még a 'D' alomból 2 kislány és 2 kisfiú! Szeptembertől elvihetőek lesznek. Várják szerető gazdijukat. Érdeklődni lehet telefonon és e-mailben! Előre egyeztetett időpontban van lehetőség látogatni is őket. Tobábbi információkért kérem írjon vagy hívjon minket!